Professionele begeleiding in Zoeterwoude, Leiden, Leiderdorp, Koudekerk, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn en omstreken

Maak kennis met Linda en Arthur van LA Training

Wij zijn Linda en Arthur en wonen in Zoeterwoude Rijndijk/Alphen aan den Rijn.

    “Ik, Linda, heb jarenlang groepslessen gegeven (steps en shape) binnen sportscholen en buurthuizen. Ik heb een cursus Aerobics instructrice gevolgd en daarna meerdere specialisatietrainingen en workshops gedaan. Ik ben ook werkzaam als fotograaf en medewerker bij een gemeente. Daarnaast hebben Arthur en ik een webshop, WereldWater, die watersystemen verkoopt. Ik ben grotendeels verantwoordelijk voor de sporttrainingen (ook de bedrijfstrainingen), administratie en communicatie/pr binnen LA Training. Wanneer je mailt of een bericht stuurt via Whatsapp, ben ik je contactpersoon. Ik onderhoud ook de website en social media.”

    “Ik, Arthur, ben al jaren werkzaam in de sportwereld als groepslesinstructeur, (medisch) fitness trainer en personal trainer. Tevens ben ik opgeleid als orthomoleculair therapeut waarbij ik mensen onder andere voedingsadvies en begeleiding op diverse gebieden kan bieden. Daarnaast ben ik massagetherapeut en kan ik sport-, ontspannings- en therapeutische massages geven. Linda en ik hebben ook een webshop in watersystemen. En dan werk ik ook nog op een buitenschoolse opvang. Binnen LA Training ben ik met name verantwoordelijk voor de medische personal trainingen en overige diensten.”

    We vinden het leuk om deelnemers van alle leeftijden en verschillende leeftijdsniveaus te begeleiden. Je kunt rekenen op professionele begeleiding door mensen met veel ervaring en verstand van zaken.

    Professionele begeleiding bij het sporten door LA Training. We hebben jarenlange ervaring en veel kennis op het gebied van sport, klachten, voeding, het lichaam.