Effectief buiten sporten (‘bootcamp’) met LA Training in Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude, Hazerswoude, Koudekerk en omgeving

Fit worden en blijven? Meld je aan voor een groeps-, small group of personal training bij LA Training. De trainingen zijn geschikt voor verschillende leeftijden en niveaus!

Inhoud trainingen

LA Class – groepslessen

Vaak wordt onze training een bootcamp genoemd, maar officieel is dat het niet en daarom noemen wij het ook niet zo. Er wordt gewerkt aan de verbetering of het op peil houden van de conditie (kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie van de spieren) van het lichaam door het doen van een diversiteit aan oefeningen. De trainingen zijn niet ingewikkeld, maar er zit altijd variatie in. Elke keer kan de groep weer iets anders verwachten. En vind je een oefening te ingewikkeld of kun je deze niet uitvoeren in verband met een blessure? Dan krijg je een andere oefening. Je hoeft niet stil te staan of te wachten.

De trainingen vinden buiten plaats, ook bij echt harde regen gaan we door, soms op een overdekt plekje. Er wordt gebruik gemaakt van materialen (elastieken, kettlebells, dumbbells, etc.), maar er zijn ook oefeningen met het eigen gewicht als weerstand (push-ups, dips, etc) en met de dingen in de openbare ruimte (fietsnietjes, randen van bloemenbakken, etc). En er staat altijd een muziekje aan op de achtergrond. Dat sport toch veel lekkerder!

De groepslessen vinden meestal plaats in Leiderdorp op het plein boven de A4, schuin tegenover de kerk in de Hoofdstraat, naast de fietsbrug. In overleg kunnen de lessen ook ergens anders plaatsvinden.

Voor ieder wat wils!

Personal en small group training

Vind je het fijner om in een klein groepje of alleen te sporten? Heb je een bepaald doel waar je aan wilt werken? Naast groepstrainingen bieden wij ook personal (voor 1 persoon) en small group (met maximaal 4 personen) trainingen aan. Alles is mogelijk! Neem gerust contact op!

Medische personal, small group en groepstraining

Wist je dat we ook medische personal trainingen geven helemaal afgestemd op jou? Heb je bijvoorbeeld gewrichts- of spierklachten en volg je liever een programma speciaal afgestemd op jou? Heb je (bijvoorbeeld na ziekte) totaal geen conditie en heb je echt tijd nodig om rustig op te bouwen? Kom je net uit een burn-out en wil je heel voorzichtig aan weer starten met bewegen? Wij bieden (medische) personal training speciaal afgestemd op jouw niveau en doelen. Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer redenen waarom je kiest voor (medische) persoonlijke begeleiding. De duur van de training bepalen we in samenspraak.

Naast medische personal en small group training, is er in ons rooster ook twee maal per week een medische groepsles onder de naam LA Medic. Deze training duurt 30 minuten, is minder intensief en er zijn meerdere aanpassingen in de oefeningen, zodat toch iedereen mee kan doen.

Andere diensten

Je kunt bij ons voor veel meer terecht dan trainingsbegeleiding. Bekijk ons aanbod.

Buiten trainen (een soort bootcamp) met LA Training.