Effectief buiten sporten (‘bootcamp’) met LA Training in Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude, Hazerswoude, Koudekerk en omgeving

Fit worden en blijven? Meld je aan voor een groeps-, small group of personal training bij LA Training. De trainingen zijn geschikt voor verschillende leeftijden en niveaus!

Inhoud trainingen

Vaak wordt onze training een bootcamp genoemd, maar officieel is dat het niet en daarom noemen wij het ook niet zo. Er wordt gewerkt aan de verbetering of het op peil houden van de conditie (kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie van de spieren) van het lichaam door het doen van een diversiteit aan oefeningen. De trainingen zijn niet ingewikkeld, maar er zit altijd variatie in. Elke keer kan de groep weer iets anders verwachten. En vind je een oefening te ingewikkeld of kun je deze niet uitvoeren in verband met een blessure? Dan krijg je een andere oefening. Je hoeft niet stil te staan of te wachten.

De trainingen vinden buiten plaats, ook bij echt harde regen gaan we door, soms op een overdekt plekje. Er wordt gebruik gemaakt van materialen (elastieken, kettlebells, dumbbells, etc.), maar er zijn ook oefeningen met het eigen gewicht als weerstand (push-ups, dips, etc) en met de dingen in de openbare ruimte (fietsnietjes, randen van bloemenbakken, etc). En er staat altijd een muziekje aan op de achtergrond. Dat sport toch veel lekkerder!

De groepslessen vinden meestal plaats in Leiderdorp op het plein boven de A4, schuin tegenover de kerk in de Hoofdstraat, naast de fietsbrug. In overleg kunnen de lessen ook ergens anders plaatsvinden.

Voor ieder wat wils!

Naast groepstrainingen bieden wij ook personal (voor 1 persoon) en small group (met maximaal 4 personen) trainingen aan. Vind je het fijner om in een klein groepje te sporten? Heb je een blessure of kwetsuur en kun je niet met een groepsles meedoen, maar wil je toch onder begeleiding komen sporten? Wil je een programma waarbij je alleen aan jouw eigen doelen werkt? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op!

Andere diensten

Je kunt bij ons voor veel meer terecht dan trainingsbegeleiding. Bekijk ons aanbod.

Buiten trainen (een soort bootcamp) met LA Training.