Massages, voedingsadvies en (medische) begeleiding bij klachten

LA Training kan nog veel meer voor je betekenen!

Naast buiten sporten in groepsverband, alleen of in een small group, kunnen we je ook begeleiden bij andere zaken.

Medische personal training

Wist je dat we ook personal trainingen geven helemaal afgestemd op jou? Dit kan om medische of andere redenen zijn. Heb je bijvoorbeeld gewrichts- of spierklachten en volg je liever een programma speciaal afgestemd op jou? Heb je (bijvoorbeeld na ziekte) totaal geen conditie en heb je echt tijd nodig om rustig op te bouwen? Kom je net uit een burn-out en wil je heel voorzichtig aan weer starten met bewegen? Wij bieden (medische) personal training speciaal afgestemd op jouw niveau en doelen. Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer redenen waarom je kiest voor (medische) persoonlijke begeleiding. De duur van de training bepalen we in samenspraak.

Massage en ondersteuning bij o.a. afvallen

Naast dat je bij LA Training trainingen kunt volgen, kun je Arthur boeken als massagetherapeut voor een ontspannings- of therapeutische massage. Hij kan bij je langskomen met een mobiele massagetafel. Tevens kan hij ondersteuning bieden bij afvallen (voedingsadvies en trainingsbegeleiding) en andere klachten. Arthur is gespecialiseerd in ondersteuning bij diabetes, cholesterolproblemen, overgewicht, PCOS, zwangerschap en maag-darmklachten. Deze diensten zijn ook beschikbaar buiten Zoeterwoude Rijndijk en omgeving!

Bedrijfstraining

Ook bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten. We bieden trainingen aan in real life, maar ook digitaal. Neem contact op voor meer informatie.